Traditionel venskabskamp i fodbold mod Erich-Kästner-Schule

En klar 5:1 mod Erich Kästner-skolen

Som i de foregående år blev der spillet en venskabskamp i fodbold mellem Hundertwasserskolen og Erich-Kästner-Skolen.

Vi var gæster på Erich-Kästner-Skolen. Børnene glædede sig til kampen og var meget motiverede for at gøre det godt igen efter sidste års nederlag. HWS-drengene var dominerende fra start, og efter et par missede skud scorede de det første mål, som blev fejret meget. I løbet af kampen skabte HWS-drengene også klare chancer og omsatte dem til mål. Ved pausen stod det klart 5:0 til HWS-drengene.

I pausen blev alle børnene forkælet med en lækker is 🙂.

I anden halvleg forsøgte drengene fra Erich-Kästner-Schule at opbygge et større pres. Men HWS-drengene modstod presset, så Erich-Kästner-Schule kun scorede et trøstemål på et kontroversielt straffespark. Ved slutfløjtet var stillingen 5:1 til Hundertwasserskolen. Revanchen var en succes.

Kampen var meget fair, så dommeren havde ikke meget at gøre.

Efter kampen havde børnene fra begge hold tid til at lege med hinanden på skolens legeplads, før HWS-drengene tog tilbage til skolen.

Det var en fantastisk formiddag for børnene.