Traditionele vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen de Erich-Kästner School

Een duidelijke 5:1 tegen de Erich - Kästner School

Net als in voorgaande jaren vond er een vriendschappelijke voetbalwedstrijd plaats tussen de Hundertwasser School en de Erich - Kästner School.

We waren te gast bij de Erich - Kästner School. De kinderen keken uit naar de wedstrijd en waren erg gemotiveerd om de nederlaag van vorig jaar goed te maken. De HWS-jongens waren vanaf het begin dominant en na een paar gemiste schoten scoorden ze het eerste doelpunt, dat veel gevierd werd. In het verdere verloop van de wedstrijd creëerden de jongens van HWS ook duidelijke kansen en zetten die om in doelpunten. Bij rust stond het duidelijk 5:0 voor de HWS-jongens.

In de rust werden alle kinderen getrakteerd op een heerlijk ijsje 🙂 .

In de tweede helft probeerden de jongens van de Erich-Kästner School meer druk op te bouwen. Maar de HWS-jongens weerstonden de druk, zodat de Erich-Kästner School alleen een troostdoelpunt scoorde via een omstreden penalty. Bij het laatste fluitsignaal was de stand 5:1 voor de Hundertwasser School. De revanche was geslaagd.

Het spel was erg eerlijk, dus de scheidsrechter had weinig te doen.

Na de wedstrijd hadden de kinderen van beide teams tijd om met elkaar te spelen op het schoolplein voordat de HWS-jongens terug naar school gingen.

Het was een geweldige ochtend voor de kinderen.